Dubbelen mag weer

20 mei 2020

De versoepeling van de Corona-maatregelen betekent dat er nu ook weer mag worden gedubbeld. Reserveren blijft verplicht. Terras en clubhuis blijven voorlopig nog gesloten.

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet dinsdagavond heeft de KNLTB woensdag besloten de richtlijnen voor tennis en padel versneld te versoepelen. Spelers mogen vanaf nu ook dubbelen, 4 spelers op een baan is bij vrij spelen toegestaan, mits de 1.5 meter wordt gehandhaafd. Het besmettingsrisico bij dubbelspel is volgens zowel de experts van NOC*NSF als de KNLTB bondsarts gering.

Het clubhuis en terras moeten volgend op de overheidsmaatregelen voor sportkantines nog gesloten blijven tot 1 september. Het Outbreak Management Team (OMT) bekijkt de mogelijkheid of sportkantines per 1 juli weer open mogen.

Spelen is alleen mogelijk op de kunstgrasbanen. Reserveren kan via het afhangbord in de hal of via de website van TVW.  De gravelbanen zijn door het noodgedwongen uitgestelde onderhoud en door de droogte nog niet bespeelbaar. Het bestuur wijst er nadrukkelijk op dat we ons aan de hygiënemaatregelen van het RIVM moeten houden: anderhalve meter afstand, handen wassen en bij klachten thuis blijven. 

Wedstrijden zijn nog niet toegestaan. De toss op woensdagavond begint weer op 27 mei.

Hieronder de volledige mededeling van de KNLTB:

https://corona.knltb.nl/nieuws/2020/05/dubbelen-mag-weer-terras-en-clubhuis-blijven-nog-gesloten/

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 26 311 3391

Sportpark Naederhuyse

Brouwerslaan 1
6931 AC Westervoort