Gewone leden

Tennisliefhebbers, die belangstelling hebben om lid van de Tennisvereniging Westervoort  te worden, klikken op de box "Lid worden" rechtsboven in het scherm. Je vult het formulier in en klikt op inschrijven. Je krijgt dan per mail of telefoon een antwoord van de ledenadministratie voor verdere acties. De aanmelding wordt definitief gedaan als je ook een pasfoto (digitaal) naar de ledenadministratie stuurt.

Papieren inschrijvingsformulieren zijn ook beschikbaar in het clubgebouw.

Het is mogelijk van tevoren de  accommodatie te bezichtigen en een oriĆ«nterend gesprek met het bestuur te hebben of met iemand van de TC (Technische commissie).

Het lidmaatschap van de tennisvereniging loopt van 1 januari tot en met 31 december van het lopende contributie jaar. Nieuwe leden betalen in hun eerste lidmaatschapsjaar contributie vanaf de maand, waarin de aanmelding plaatsvindt. Jaarleden worden automatisch KNLTB-lid. Voor de aanmelding bij de KNLTB is een pasfoto vereist.

Na aanmelding verstrekt de ledenadministratie een tijdelijke ledenpas. Deze kan je na ca. een week afhalen in het clubhuis. Je bent dan officieel lid en speelgerechtigd. De definitieve ledenpas van de KNLTB volgt later.

De ledenadministratie wordt verzorgd door:

Jooter Groen, Molenlaan 19 181, 6931 BN Westervoort 

Tel: +31 6 1477 5603  E-mail: [email protected]